Bobil Produsentens Nettsider

Bobil produsentenes nettsider

Produsenter av Bobiler

Ace Bobiler:
Ace var en del av Swift-konsernet og det produseres ulike typer bobiler.Swift Sundance,, Swift Bolero Swift Kon-Tiki, Bessacarr Bobiler

Adria Bobiler:
Adria Mobil er et slovensk selskap med en 40 år lang historie i produksjon av campingvogner og og bobiler.De produserer bobiler og campingvogner under navnet Adria og Adriatik.
Arca Bobiler:
En italiensk produsent av campingvogner og bobiler med base nær Roma. Aktuelle modeller er Profilati P694ldx, Profilati P674lsx, Profilati P695glm, Mansardati M720glt, Mansardati og M720glm.
Autocruise Bobiler :
Grunnlagt i 1988 er Autocruise en South Yorkshire basert produsent sol lager en rekke høykvalitets bobiler. Autocruise produserer bobiler som ikke bare er behagelig …
Autohomes Bobiler:
En del av Explorer konsernet. Aktuelle modeller er Autohomes Equipe Wanderer, Autohomes Equipe Wayfarer, Autohomes Equipe Wayfinder, Autohomes Equipe Wildwind, Autohomes Equipe Windfall og Autohomes …
Auto-Sleepers
Auto-Sleepers historie begynte med et partnerskap mellom Trevelyan familien og Henlys av Bristol tilbake i 1961. Med 47 års erfaring i campingvogn og bobilmarkedet. I 2010 utvidet Auto-Sleepers  produksjonen av høykvalitets campingvogner. De bruker alle de ferdighetene de har finslipt med over 50 år som leder i bobilbransjen. Auto-Sleepers under merkenavnet “AS Campingvogn” er nå i stand til å tilby produkter i  øverste sjikt.

Autostar Bobiler
Autostar er en fransk produsent av bobiler og campingvogner. Stort sett en leverandør for det franske hjemmemarkedet men i begynnelsen av 2000-tallet ble modellene også tilgjengelige i Storbritannia. Deres utvalg inkluderer Les Profiler (auros, og Athenor), Les Intégraux (aryal), La Capucine (Auros), og Les Vans (2 Van, 3 Van og Van Family).

Auto-Trail Bobiler:
Auto-Trail selskapet har vært med på å bygge høykvalitetsbobiler og fritidskjøretøy i mer enn 25 år, og er basert i Grimsby, North East Lincolnshire, England. Du vil ikke finne mange gimmicks eller duppeditter i den nyeste kolleksjonen, men under det bevisst stilrene eksteriør, er det nyeste innen bilteknologi. Alle Auto-Trail bobiler er bygget på vår fabrikk i Grimsby av en dyktig og engasjert arbeidsstokk, og er fullt konkurransedyktig med den internasjonalt anerkjente ISO9001: 2008 standarden.
Bürstner Bobiler:
Bürstner, grunnlagt i 1924, begynte å bygge  campingvogner på bestilling i 1958. Innen 1985 hadde de blitt den største produsenten av campingvogner i Europa. I 1998 ble Bürstner med i Hymer Group.
Bavariacamp Bobiler:
Bavariacamp er et lite tysk campingbilfirma med base i Obermeitingena, kommune i distriktet Landsberg i Bayern i Tyskland. All bygging foretas under et tak. Aktuelle modeller inkluderer Fjord +, Fjord, Baltic, Arctic.

Bessacarr Bobiler:

Bessacarr, en del av Swift-konsernet og tilbyr luksuriøse bobiler som starter med E400-serien som nylig ble forbedret for den kresne bobilentusiast. Bessacarr tilby tre luksuriøse bobil serier.  E400-serien er det ideelle inngangspunkt til en rekke av bobiler designet for den kresne. Den eksepsjonelt stiligel E500-serien har blitt utvidet, og tilbyr nå overnatting for inntil 4 personer. På toppen av skalaen er det E700-serien som er tilgjengelig i ulike alternativ.

Carthago Bobiler:
I mer enn 30 år, har navnet Carthago stått for kompetanse og topp kvalitet på bobil og campingvognkonstruksjon. Carthago er en produsent av høykvalitet basert i Ravensburg, Tyskland. Gjeldende modell er: Chic I: Chic C-linje jeg 3,7, Carthago Chic C-linje jeg 4,2, Carthago C.
Challenger Bobiler

CHALLENGER merket ble offisielt presentert for  publikum på Pavillon Dauphine i Paris (Frankrike) 25. februar 1985.

Chausson Bobil:
Chausson Bobiler er et fransk selskap, og en del av Trigano Group. Siden lanseringen i 1984 har Chausson serien bygget et rykte over hele Europa for å levere høykvalitetsbobiler.

Ci Bobiler
Ci Bobiler er en del av Trigano Group, basert i Italia. Med mer enn 60 år i næringslivet, produserer selskapet blant annet en rekke luksuriøse bobiler. I dag holder det berømte Trigano konsernet en nesten uovertruffen posisjon i Europa som en kvalitetsprodusent av bobiler og materiell for fritid og rekreasjon. Fra starten i 1945 har konsernet vokst gradvis i over 65 år, og nå omfavner virksomhet hele Europa.

Concorde bobiler:
Concorde bobiler er basert i Aschbach i Tyskland og de bygger bobiler av svært høy kvalitet..

Damon Motor Coach
En amerikansk-basert produsent av bobiler. . Thor Motor Coach ble dannet da Damon Motor Coach og Four Winds International strategisk fusjonerte  i 2010. I over 29 år har Damon RV og Four Winds RV  vært med å bygge mange av de mest anerkjente merkene av motoriserte fritidskjøretøy i verden. Disse er: ACE, Astoria, Avanti, Challenger, Daybreak,  Chateau, Chateau Citation, Escaper, Four Winds, Four Winds siesta, Fun mover, Hurricane,  Kodiak, Mandalay, Outlaw, Palazzo, Serrano, Toscana, Ultrasport og Windsport.
Danbury Motorcaravans
Storbritanniabedrift som spesialiserer seg på splitter ny, gammel stil, VW T2-tallet, VW T5-tallet, Fiat Scudo, Fiat Doblo og Renault Master. Aktuelle modeller inkluderer Danbury VW T2, The Danbury Amigo.
Dethleffs Bobiler:
Dethleffs er en tysk byggmester av bobiler og campingvogner med høy kvalitet. Selskapet ble startet i 1832 da de laget pisker og staver. Siden startet produksjonen av den aller første campingvognen. På grunn av kvalitetshensyn, men også på grunn av en følelse av samfunnsansvar har de holdt seg i Tyskland og ivaretatt arbeidsplasser i regionen.Samtidig eksporterer de over hele verden. Ved å kjøpe et Dethleffs kjøretøy støtter du et globalt fungerende selskap som skaper sysselsetting i Tyskland.

Devon Conversions Bobiler:
Etablert i Sidmouth, i 1956. Devon er en av de eldste navnene innen bobiler og spesialiserte seg først i Volkswagen konvertering. I 1971 hadde de  55% av det britiske markedet.

East Neuk Campervans

East Neuk bobiler er en liten familiedrevet bedrift basert i kystlandsbyen Anstruther, og har spesialisert seg på produksjon av motorcaravans i mer enn 12 år.

Elddis Bobiler:
En populær rekke bobiler og campingvogner. En del av Explorer konsernet. Den nåværende serien inneholder Elddis 100 Autoquest, Elddis Autoquest 130, Elddis Autoquest 145 og Elddis Autoquest .
Elnagh Bobiler:
Elnagh er en italiensk produsent av bobiler siden 1950 og er basert i Milano. Aktuelle modeller inkluderer Prince, Duke, Baron og T-Loft.

Eriba Bobil:
Re-lansert av Lowdham i 2008,  Eriba kombinerer et utvalg av bobiler av beste  tyske byggekvalitet med Lowdhams magiske øye for interiørstyling.
Eura Mobil
Eura Mobil er et tysk selskap som spesialiserer seg på produksjon av bobiler, og spesielt de av større størrelse. Gjeldende Eura Mobile modeller inkluderer Quixta, Profila Alcove, Terrestra Alcove.

Fendt Mobil
Et tysk selskap som spesialiserer seg på produksjon av mellomstore husvogner og bobiler. Aktuelle modeller er – K-Mobile og Ti-Mobil.
Fleetwood RV
En USA-basert produsent av klasse A og klasse C bobiler Gjeldende modeller inkluderer Diesel Motorhomes – Revolution LE, Excursion, Providence, Discovery, Expedition, Bounder Diesel. Diesel Bobiler

Four Winds Internasjonale
Four Winds Internation er en del av Thor Industries, Inc, som har en 70 år lang historie i fritidskjøretøy industrien gjennom Airstream, bransjens eldste og mest kjente merkevare.

Frankia Bobiler:

Et tysk selskap som bygger høykvalitest bobiler. Modellene inkluderer Compact, Comfort, Holiday, Luksus og Royal.
Geist Bobiler:
Ifølge deres nettside er Geist et helt nytt konsept innen bobil og camping. De tilbyr campingvogner og bobiler direkte fra fabrikk i Tyskland.
Globecar Bobil:
Globecar er en tysk produsent av høykvalitets bobiler som er rettet mot kunder  på jakt etter den kompakte bilen. Globecars nåværende modeller inkluderer Globescout, Globe Style, Vario, Daily Van.
Gulf Stream Bobiler

Golfstrømmen Coach, Inc er en produsent av RVs / bobiler. Den ble grunnlagt i 1983 og har sitt hovedkvarter i Nappanee, Indiana, USA  og er en av de største privateide fritidskjøretøy fabrikanter.
Hobby Bobiler:
Hobby er verdens største produsent av campingvogner og bobiler og produserer over 100 modeller om dagen i sin moderne fabrikk. Hobby har vært verdens ledende campingvogn produsent for i par år nå. Nøkkelen er deres imponerende kvalitet. Deres ingeniører har satt standarder for hele markedet gang på gang med sine innovative, detaljerte løsninger.
Home-Car
Home-Car er en Belgia-basert produsent av bobiler. De mener å være pålitelige ig sikkerhet, luksus og komfort er høyt på dere liste. Deres modell liste består Classic, Devotion, Challenge.

Hymer Bobiler:
HYMER er en av de største, og absolutt en av de mest suksessfulle produsenter av caravan og bobiler i Europa i dag. Foruten å fokusere på en attraktiv design og et stilfult interiør har de  toppkvalitest kjøretøyer. HYMER er også engasjert på mange andre nivåer for å fremme den mobile fritidsform og å sikre ideelle forhold for campinglivsentusiaster.
Karmann Mobil
Karmann Mobil GmbH er en tysk produsent som har produsert høykvalitets bobierl i mange år, og har hatt et langsiktig samarbeid med Volkswagen. Dette verdenskjente tyske selskapet har alltid satt svært høye standarder og følgelig blitt holdt høyt av bobi bransjen. Du vil kjenne igjen navnet fra vår forening med Volkswagen på bobla og bobilen

Knaus Bobil

Merkenavn som Knaus og Tabbert har vært permanent knyttet siden 1996: Det som begynte  som et samarbeid mellom KNAUS AG og TIAG (Tabbert Industrie AG), har siden 2002 blitt kalt “Knaus Tabbert” og er en enhetlig bedriftsfamilie . I dag opererer de med ca 850 ansatte på tre steder og utvikler fritidskjøretøy for markeder over hele Europa. Veldig god kvalitet og mange gjennomtenkte nyvinninger.
Laika Bobiler

Laikas historie begynner i 1964, da selskapet ble født. Laikas grunnlegger, Giovambattista Moscardini fortsatt var facinert av disse campingopplevelsene som kan åpne nye horisonter. Det er grunnen til at selskapet er oppkalt etter den første hunden skutt ut i verdensrommet og har greyhound logoen med røde vinger.
Laika er en produsent av høykvalitets campingvogner og bobiler basert nær Florcence (Firenze) i Italia. Deres nåværende produkter omfatter – Ecovip 1 Classic, Ecovip 2 Classic, Ecovip 8, 9 Ecovip, Kreos. Laika er ikke et nytt bobilmerke,
selv om det er lite utbredt i Norge, har de faktisk produsert caravan/bobil i over 45 år. Produksjonen har vært relativt liten sett i europeisk sammenheng. Nytt produksjonsanlegg er under oppføring, noe som vil øke kapasiteten fra 2200 til 6000  bobiler/år.

Leisuredrive Bobiler

Fra sin base i Manchester har Leisuredrive vært med å bygge campingvogner og bobiler i mer enn 40 år.

LeVoyageur Bobiler
Le Voyageur ble lansert i Storbritannia på Earls Court i 2001. Le Voyageur er Ultra Luxury A – Klasse Bobiler, basert på Mercedes chassis.De er en del av Pilote-konsernet.

LMC Bobiler:
LMC er tysk produsent av høykvalitets bobiler og campingvogner. Aktuelle modeller inkluderer LMC Van Breezer 5 Liberty, LMC Low Profile Cruiser T, LMC Tourer K, LMC Alkove Breezer A, og LMC A C. Attraktive møbler, hyller og herlige sittegrupper danner hjørnesteinen i LMC designkonsept. Smarte detaljer og et utmerket lyssystem gir atmosfære i interiøret. Alt er på plass og alt er akkurat som det skal være – for deg og for dine uforglemmelige øyeblikk.
Lunar Bobil :
Lunar nylig feiret sitt 40-årsjubileum. Selskapet har bygget campingvogner siden 1969, og har også produsert en rekke luksuriøse bobiler fra deres fabrikk i Preston, England.
Maurer Bobiler:
En sveitsisk produsent av meget store luksusbobiler. De er også involvert i motorsport. Gjeldende Maurers modeller inkluderer – Starliner 23 F, Starliner 26 SI / SM, Starliner 29 FS / KS, Starliner.
McLouis Bobiler :
McLouis er et selskap etablert i 1999 og har bekreftet sin posisjon på det franske markedet. McLouis er et varemerke som har revolusjonert bobil til å bli tilgjengelig for alle ved å kombinere funksjonalitet og design, teknologi og fleksibilitet, ytelse og pålitelighet. McLouis er kjent for å tilby kundene et bredt utvalg av modeller som oppfyller alle behov.
Niesmann + Bischoff
Niesmann + Bischoff GmbH, er basert nær Koblenz i Tyskland og er en produsent av luksus bobiler. I mer enn 25 år, ni av dem på sitt nåværende sted, har Niesmann + Bischoff GmbH  laget bobiler.
OEC International
Azalai, produsert av OEC International, er en spesialist på offroad bobil produsert i Storbritannia. Bygd på chassis fra IVECO Massif, Land Rover Defender 110 og 130, og Toyota HZJ79

Pössl Bobiler
Tysk produsent av høykvalitets bobiler. Gjeldende Pössl modeller inkluderer – 2Win Style (Fiat, Citroen), 2Win (Fiat, Citroen), 2Win Sport (Fiat, Citroen), 2Win Vario, Fiat, C.

Pilote Bobiler :
Pilote merket av bobiler ble introdusert i Storbritannia  for 23 år siden.

 

Rapido Bobiler

Fra sin begynnelse med en sammenleggbar campingvogn til bruk for allmennheten, har Rapido hevet seg til enledende posisjon og er en anerkjent produsent av topp bobiler i hele Europa. Med 50 års erfaring å bygge på er Rapido alltid i stand til stadig utvikling, endring og framdrift. Rapido ble født av den kreative Constant Rousseau i 1961. Han skulle på ferie og oppfant og produserte en campingvogn som hviler på et chassis men som kan brukes til lastebil resten av året.Dette var starten på Rapidosuksessen.

Rimor Bobiler:
Rimor er en italiensk produsent av luksusbobiler og for det meste basert på  Fiat og Mercedes chassis. Rimormodeller inkluderer: Rimor Superbrig, Rimor Sailer, Rimor Europeo, Rimo.
Roller team
 Trigano Group, hvorav Roller Team er en del, har vært involvert i den europeiske bobilsektoren siden 1945, og leverer nå kjøretøy i Storbritannia, Tyskland, Belgia, Spania, Frankrike, Italia og Nederland m.fl.
Romahome
Romahome Ltd er spesialister på produksjon av kompakte bobiler, med en fabrikk på Isle of Wight.

Solifer Bobiler:
 Solifer Group er et selskap basert i Finland. Bedriften. De begynte å lage Solifer og Polar campingvogner i 1960, og deretter ble det også bobile.
Den nåværende Solifer Bobil omfatter Solifer Action, Solifer Handling A, Solifer Compact, Solifer Van, Solifer Emotion, Solifer GT, og Solifer Jet X-Go.

Swift
Swift Group er en prisvinnende produsent av et bredt og skiftende utvalg av touring campingvogner under merkenavnene Swift, Sterling og Sprite.

Talbot
Talbot er en bilprodusent  hvis historie er en av bransjens mest komplekse. Talbot, grunnlagt i 1903, var opprinnelig det britiske merkenavnet som ble brukt til å selge importerte franske Clément.
TEC Bobiler:

TEC (TE Campingvogner avledet fra Thrun og Eicker) er en tysk produsent av campingvogner og bobiler. De har laget campingvogner siden 1957, men startet produksjon av bobiler i 1997.

Timberland Bobiler
Etablert i 1999, er Timberland Bobiler nå en av de mest gjenkjennelige og respekterte navnene i Storbritannias bobilmarked. Etterspørselen etter Timberland bobiler har økt hvert år.

Tribute Bobiler:
Stilige og kompakte bobiler. Tributes nåværende modellene inkluderer: Tribute 550, Tribute 650 og Tribute 665.
Urbano

Volkswagen
 Volkswagen Automobile Company, også kjent som Volkswagen Personbil eller bare VW, er en motorvogn produsent basert i Wolfsburg, Tyskland, og er den originale merkevaren innen Volkswagen
Westfalia
Westfalia, basert i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland, har vært involvert i bobilbransjen i mer enn 50 år og  samarbeider med bilprodusenter som Daimler.
Winnebago
Winnebago Industries har laget luksusbobiler og fritidskjøretøy siden 1958. De er spesielt kjent for den meget store størrelsen på de fleste av sine produkter.

Xplorer Motor Homes
Xplorer Motor Homes har produsert bobiler i 35 år, fra en base i et landlig jordbruksareal 75 miles nord for Detroit, Michigan. Nylig ble selskapet kjøpt opp av Startracks C.

Annonser:

 

  1 kommentar til “Bobil Produsentens Nettsider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.