Bobil Leie Chile – Bobilutleie Chile

Bobilutleie Chile

Bobil leie Chile – Bobilutleie Santiago og Puerto Mont

Bobil leie Chile. Søk og bestill bobilferien i Chile på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige. Med over 250000 fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.

Bobil Leie Chile - Bobilutleie Chile

Bobil Leie Chile – Bobilutleie Chile

Med en lengde på over 4100 kilometer, og med en gjennomsnittlig vidde på 180 kilometer, klemt mellom Andesfjellenes mektige topper i øst og Stillehavets dønninger i vest, er Chile muligens Sør-Amerikas litt «glemte» land. En formidabel kystlinje langs Stillehavet og Andesfjellene i hele den nordlige delen av landet. Som norsk statsborger kreves det ikke visum for opphold under 90 dager. Som med annen internasjonal reiseaktivitet må du ha et gyldig norsk pass. Turistvisum gis på flyplasser og alle grenseoverganger. Sammenlignet med de andre landene i Sør-Amerika, regnes Chile som et svært trygt land å ferdes rundt i.

Søk og bestill leiebobil i Santiago eller Puerto Mont Chile her:

 

Bobilutleie Chile – Lei bobil i Santiago eller Puerto Mont Chile, med vår nye søkemotor for utleie av bobiler. Fly til Chile og hent bobilen på flyplassen.

Santiago flyplassComodoro Arturo Merino Benítez Internasjonale Flyplass (SCL), også kjent som Pudahuel Airport og Santiago International Airport, ligger 15 km nordvest for Santiago. Det finnes et utall butikker, aviskiosker og spisesteder på denne flyplassen. Det fins busstransport mellom flyplassen og sentrum av Santiago.

Santiago de Chile er Chiles hovedstad og sentrum i landets største storbyområde, Gran Santiago. Byen ligger 520 moh i Valle Central. Santiago ble grunnlagt i 1541 og er en har spennende blanding av koloniarkitektur og ultramoderne bygninger.

Bobil Leie Chile

Bobilutleie Chile

Beste tid å reise til Chile
Det går an å besøke Chile året runt på grunn av den varierende geografi. Om sommeren er de mange søregioner og kystlinien veldig populære reisemål, mens fjellene runt Santiago trekker mange skisportsinteresserede om vinteren. Klimaet er tropisk i Chile. Somrene her har en god del nedbør, mens vintrene har svært lite. Denne plasseringen er klassifisert som Aw av Köppen og Geiger. I Chile er den gjennomsnittlige årlige temperaturen 26.9 ° C. I et år, er gjennomsnittlig nedbør 805 mm. I den sørlige delen av Chile er det et temperert klima, og helt i sør grenser det til polarklima. Årlig gjennomsnittsvær i nærheten av Santiago de Chile