Concorde Charisma 111 Årets Bobil

Concorde Charisma 111

Trendsettende blant luksus-bobiler. Det er over ti år siden den første Concorde Charisma bobilen ble produsert. Siden den gang har Charisma bobil oppnådd større anseelse enn noen annen modell.

Concorde Charisma 111  må være noe utenom det vanlige, for å få leserne av Europas største bobilblad til å stemme frem Concorde som Årets Bobil – spesielt når det gjelder toppklassen (A) – bobiler som koster mer enn NOK 1 000 000

 

Concorde Charisma 111

 

Charisma-seriens fremtredende egenskaper er akkurat de samme som de alltid har vært: overlegen teknologi kombinert med nyskapende design og perfekt håndtverk.

Concorde  Charisma 111 omfatter nye modeller samt ansiktsløftninger og nye utstyrsdetaljer på hele produktspekteret

 

Elegant design, funksjonalitet, komfort.

Concorde  Charisma 111 er luksus for alle pengene, nyeste teknologi, høy kvalitet, elegant design, funksjonalitet, komfort.

Luksus for alle pengene

Hver modell kan leveres med flere forskjellige kjøkken/sittegruppeløsninger. Bobilen har også det meste av intelligente elektroniske sikkerhetssystemer for hjelp i kritiske situasjoner.

Flere forskjellige kjøkken/sittegruppeløsninger

Stuen er ustyrt med bla panoramavindu, noe som øker romfølelsen ytterligere.

Soverommet i Concorde Charisma 3

Soverommet har LED belysning. Concorde Charisma 111 kan leveres med det aller meste av ustyr som finnes for bobiler på markedet. Det er bare prisen som setter grenser for de fleste av oss.

Kjøkkenet inneholder mange praktiske løsninger.

Kjøkkenet inneholder mange praktiske løsninger til og med for den aller mest kresne. 360 graders panorama visning klikk her

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.