Kontrakt for kjøp av brukt bobil

Brukt bobil kontrakt

Dette er en kontrakt som kan brukes ved salg av brukt bobil mellom privatpersoner. Vi oppfordrer selger til å fylle ut alle punktene i kontrakten som er relevante, og kjøper til å undersøke bobilen i samsvar med rådene som gis på slutten av kontrakten.

Kjøpekontrakt

Kontrakten har et punkt hvor det spørres om bobilen selges «som den er». Et slikt forbehold begrenser kjøperens rettigheter og selgerens ansvar. Selv om det krysses av for at bobilen selges med et slikt forbehold, er selger likevel ansvarlig dersom han har tilbakeholdt eller gitt feil opplysninger eller hvis bobilen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med.

Kjøpekontrakt-ved-kjøp-av-bobil. Klikk Her.

NAF bil kontrakt

Husk at hovedpunktene for kjøp av brukte bobiler er de samme som for kjøp av bruktbil. Vesentlige punkter da er; understell, motor, drivstofforbruk, kjørelengde, bremser, dekkdybde, rust, klutch, støtdempere, elektrisk anlegg, karosseri osv må sjekkes. Ved kjøp av bobil hos forhandler skal du ha bruktgaranti.

Viktige punkt som å sjekke.  Sjekk om bobilen er tett. Gå inn alle kroker og hjørner og sjekk om det er fuktig noen steder. Sjekk inn i skap og hyller. Bobler i treverket betyr ofte fukt. Sjekk også under bobilen. Sjekk golvet. Få utført ein fuktighetstest

Gassannlegget. Sjekk at rør er tette. Sjekk at komfyren og kjøleskapen fungerer ordentlig.

Kilde : forbrukerrådet.no

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.