Kroatia Videoguide

Reiseguide til Kroatia

Bobilferie Kroatia

Videoguide Kroatia

Kroatia et av Europas rimeligste land å feriere i. Kroatia er et bobil reisemål det er lett å forelske seg i. Landet lokker med krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, kulinariske nytelser og en vennlig og gjestfri befolkning.

For tilreisende er Kroatia et trygt land å ferdes i. Kriminaliteten er lav og i hovedsak bør det være tilstrekkelig å følge generelle råd til reisende ved besøk i Kroatia.

Kroatia er en middelhavsperle  som mange Nordmenn har åpnet øynene for de siste årene. Landet er kjent for sin  langstrakte kystlinje langs Adriaterhavet, alle øyene og sine middelalderske  landsbyer.

Dubronvik

Dubronvik, Adriaterhavets juvel

Dubronvik ble grunnlagt i 639, og blir ofte kalt Adriaterhavets perle. Byen er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er et velbesøkt reisemål for turister året rundt. Gamlebyen er helt bilfri, og mesteparten av Dubrovniks 45.000 innbyggere bor her.Enorme murer, fantastiske kirker og palasser, spennende museer, strender, koselige restauranter og butikker. Dette er bare noe av det Dubrovnik kan by på. Den lille byen er kun seks kilometer fra nord til sør, men huser mye kultur og historie.

 

 

 

Makarska

 

Split

 

 Pula

 

 Zagreg

 

 Istra halvøya.

Flott å kjøre langs kysten og besøke dei flotte landsbyene der.

 

Croatia Holiday Guide by First Choice 

Croatia exotic paradise video : Kroatia er et vakkert land

WOW- Croatia full documentary   : Amerikansk journalist / produsent Ashley Colburn har vunnet en Emmy Award for sin dokumentar «WOW Kroatia» som ble filmet i Kroatia.

Kroatia travel & accommodation guide – croatia-tourism.info

CROATIA – Makarska riviera 

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.