DK-CAMP Danmark. Rimelig bobil parkering og camping i Danmark

DK-CAMP – Tilbyr nå QuickStop for bobiler på 230 campingplasser

Bobilparkering og camping i Danmark

QuickStop parkering for bobiler i Danmark, 2020

DK-CAMPING GUIDE 2020 anses av mange campere som den ultimate guiden over danske campingplasser. Den er også godt utbredt i Norge. Camperne begynner så smått å røre på seg og tradisjonen tro er det på disse tidene at DK-CAMP starter distribusjonen av foreningens 266 siders store brosjyre, DK-CAMPING GUIDE 2020, som av mange campere blir betraktet som den ultimate guiden over danske campingplasser.

Her er alle DK-CAMPs medlemsplasser representert med informasjon om alt fra klassifisering til priser. Men, det unike med guiden er at plassene her har mulighet til å annonsere individuelt og via tekst, bilder og symboler presentere hver enkelt plass. Dette har hele 292 medlemsplasser valgt å gjøre. Quickstop Danmark
QS_2014(1)
Her kan man lese om de enkelte plassers særpreg, hvilke temaer plassene har valgt å fokusere på og som noe helt nytt, har DK-CAMP bestemt seg for å gjengi Campingrådets kvalitetsvurderinger av de enkelte plasser. Campingrådets konsulenter, som besøker plassene hvert år, begynte i 2006 å lage kvalitetsvurderinger som supplement til det kjente klassifiseringssystem med stjerner. Systemet har gjennomgått visse justeringer siden starten og har nå funnet en form som både campingplassene og gjestene har tatt veldig godt i mot. Det betyr at man på et lite søylediagram med tre søyler kan lese ut hvordan en plass kvalitetsmessig ligger i forhold til andre plasser med samme klassifisering – for eksempel trestjerners campingplasser.
Kvalitetsvurderingen er selvsagt beskrevet i brosjyren samtidig som man kan lese om campingpass, temaer og DK-CAMPs undergrupper: Små plasser, City Camp. Undergruppene har selvfølgelig også gitt utsine egne brosjyrer i tillegg til å være med i den landsomfattende.
I tillegg kan man lese om DK-CAMPs spesielle ordninger for bobiler, Quickstop, som tilbyr denne spesielle gruppen av ”camping-nomader” tilpassede overnattingsmuligheter til billige priser. Ved å benytte QuickStop-ordningen overholder man ikke bare landets lover. Man får en trygg og sikker nattesøvn i tillegg.
Campingplassenes fasiliteter står til disposisjon for QuickStop-camperne, og med de spesielle fasilitetene for bobiler, kan de miljøsikkert bli kvitt husholdningsavfall og spillvann samt få fylt friskt vann i tankene. For å benytte QuickStop skal innsjekking på campingplassen foretas etter kl. 20.00 og avreise være før kl. 10.00 den påfølgende dag. Man skal selvfølgelig som alle andre campere ha et gyldig campingpass i henhold til myndighetenes krav til registrering.

DK-CAMPING GUIDE 2014 er selvfølgelig utstyrt med et stort, oversiktlig og hendig kart over Danmark, der alle foreningens plasser er inntegnet med plassnummer, slik at man enkelt via områdesøking kan finne fram til opplysninger om ønskede plasser i guiden og ikke minst finne veien.

DK-CAMP-QUICKSTOP

Ankomst fra kl. 20 og senest kl. 10 næste dag fortsætter ferien

QuickStop ordningen kan både være inden- og udenfor bommen, men dog på campingpladsens areal. Vær opmærksom på, at campingpladsernes reception lukker senest kl. 23. Priserne varierer og gælder for 2 personer, excl strøm. Se prisen på QuickStop på campingpladsernes prisside.

Annonser:

  2 kommentarer til “DK-CAMP Danmark. Rimelig bobil parkering og camping i Danmark

  1. Var på tid.. Min far har tilbud folk gratis kun holde på hans grund og endt i tv 2 da camping pladser ment det var ulovligt MEN er det ikke han ejer nemlig en industri grund tæt på centrum i ringsted så folk kun gå ind til byen i stede for og kæmp med og finde P plads :)

    Han lader forsat folk holde på hans grund gratis så længe der er plads :)

    • Linn Gullbrå

      Så flott! Slike hverdagshelter trenger alle :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.