Leie av Bobil Kroatia – Bobilutleie Kroatia

Bobilutleie Kroatia

 Leie av Bobil Kroatia –  Bobilutleie Europe

Motorhome rentals Croatia

Leie av Bobil Kroatia – Den beste måten å oppdage Kroatia er på reise i ditt eget tempo, i en RV, bobil eller campingbil. Vanlige campingplasser i de fleste kategorier florerer det av i hele Kroatia.Sök Husbilar i Kroatien 5

Leie av Bobil i Kroatia – Hvis du planlegger litt får du flybilletter fra de fleste flyplasser for rundt kr. 1000.

Direkte fly fra Norge til Kroatia og Slovenia om sommeren med Ryanair fra Oslo Rygge, Oslo Torp, Haugesund til Split, Pula, Rijeka og Zadar i Kroatia.

 Søk og bestill leie bobil i Kroatia og Slovenia på en av verdens største bobilutleie søkemotorer.

Å leie bobil i Kroatia er ikke noe skumlere enn andre steder. Det er til og med rimelig. Som overalt ellers er det likevel greit å være i forkant på en del ting enten du kjører egen bil eller skal leie.
• Vær sikker på at du vet hvor vognkort og forsikringsbevis finnes; politiet spør alltid etter dette når de stanser noen.
•Vær sikker på hva forsikringen dekker.
• Sjekk regler og priser på bobilen i tilfelle du kjører over kilometer-grensen eller returnerer bilen for sent. Noen minutter over tiden kan bety et solid påslag.
•Sjekk at utleiefirmaet er åpent på det tidspunktet du har tenkt å levere bobilen.
•Vær forberedt på at du kan få en annen type bobil enn du har bestilt. Den skal likevel være innenfor samme kategori som den du har bestilt og betalt for.
• Bobil leie tipsBestilling: Bestill bobil over nettet før du reiser hjemmefra, så vet du både at du har en bobil, når og hvor du kan hente den og du har bedre tid til å undersøke både priser og betingelser. Særlig de større uteleiefirmaene kan du stole fullt på, også ved nettbestilling.

Bobilutleie Firmer Kroatia
Vi har inngått en avtale med en av Kroatia og Slovenia største bobilutleiefirmaer som sikrer deg en profesjonell og sikker bobilferie. Nå kan du få bobilen med fullt utstyr ventende på flyplassen når du lander. Da er alt klart for en fornøyelig bobiltur i Kroatia og Slovenia. Du vil få en fantastisk ferie som du husker resten av livet. Kroatia og Slovenia et av Europas rimeligste land å feriere i. Kroatia og Slovenia er et bobil reisemål det er lett å forelske seg i.

bobil leie croatia

Bobil Leie Split
Bobil Leie Rijeka
Bobil Leie Osijek
Bobil Leie Zadar
Bobil Leie Istria
Bobil Leie Slavonski
Bobil Leie Pula
Bobil Leie Karlovac
Bobil Leie Sisak
Bobil Leie Varaždin
Bobil Leie Sibenik
Bobil Leie Dubrovnik

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.