Bobilparkering Stavanger

Stavanger Camping Mosvangen

 

Rimelig overnatting i gåavstand til Stavanger sentrum. Hytter og sovesal. Fasilitetene omfatter toaletter, vakserom, dujser, elektrisk tilkobling for bobiler/vogner, TV-rom og vaskemaskin/tørketrommel. Kiosk på området. Butikk ligger 30 m fra plassen. Turistinformasjon og tilgang til internett. Leier ut sykler og sportsutstyr. Mosvangen camping

 

Åpningstider

Åpningstider 01.04 – 01.10

Priser

Har enhetspriser
Bobil – 210 kr.
Caravan + bil – 210 kr.

Vølstadskogen Hytter og Camping

Vølstadskogen Hytter og Camping er en liten helårs campingplass.
Den ligger i fredelige omgivelser, men likevel bare 2,5 km fra Sandnes Sentrum og 15 km fra Stavanger. God plass for campingvogn, bobil, og telt. Mange strømuttak. 3 golfbaner innen 10 min. kjøring.

Trådløst internett er tilgjengelig i de fleste hyttene.

Det er butikk i nærheten (REMA 1000). Vølstadskogen er et godt utgangspunkt for turer til Lysefjorden, Prekestolen, Utstein Kloster og Hå gamle prestegård. Det er kort vei til badestrendene langs Nordsjøen og Kongeparken.

 

Hodne camping: Norsk Caravan Club avdeling Rogaland driv ein campingplass for sine medlemmer på Hodne.

GENERELT. På Hodne er det plass til 88 campingvogner. Det er 2 leirsjefer som har ansvaret for den daglige drift. Er det noe du lurer på, kan disse svare deg på det meste. Alle plassene er utstyrt med strøm, og egen måler. Du har til disposisjon ca 2300Watt. Det skal kun brukes godkjent kabel (2,5mm²) som må være nedgravd, hvis vognen er tilkoblet hele tiden.
Drikkevannet finnes på flere vannposter i leiren eller i hovedbygget. Nøkkel til sanitærbygg – redskapsbrakke og bom, fås hos leirsjefene mot et depositum på kr 150,- I toalettbygget tømmer du kjemikalietoalettet som du bruker i vogna.

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.