Bike & Stay DK app

Last ned vår BIKE & STAY DK app

Store sykkelopplevelser i lommeformat.

Bike & Stay DK er din guide til opplevelser og campingplasser langs de 26 danske panorama sykkelruter. Panoramarutene legger opp til korte dagsturer gjennom Danmarks smukkeste natur. Rutene ligger som sløyfer på de nasjonale sykkelrutene Vestkystruten og den danske delen av Berlin – København ruten. 10 av rutene ligger i Øst-Danmark, mens de resterende ligger langs den jyske vestkyst.

Google: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.everplaces.bikedk

iTunes: https://itunes.apple.com/app/id948660247

Applikasjonen gir deg en god oversikt over den enkelte rutens beliggenhet, og for hver rute kan du laste ned et detaljert rutekart som du kan ta med på turen. Kartet fungerer også offline, så du skal ikke bekymre deg over dyre roaming-takster. Utover det inneholder applikasjonene detaljerte opplysninger om opplevelsesmuligheter og campingplasser langs ruten.

Når du oppholder deg i Danmark får du automatisk se de ruter og campingplasser, som er i nærheten. Applikasjonen finnes på dansk og engelsk. Med applikasjonen i lommen slipper du å bruke tiden din på planlegging, men kan nyte turen og den vakre danske naturen. Cycling-routes denmark

Applikasjonen er utviklet av VisitDenmark og Everplaces i forbindelse med EU-prosjektet Powered by Cycling: Panorama.

Dansk natur

Prosjektet Powered by Cycling: Panorama skal gi Danmarks turister gode opplevelser på sykkel, 26 nye korte sykkelruter skal sammen med bedret infrastruktur, sykkelvennlige overnattingssteder, internasjonal markedsføring og salg av pakkereiser gjøre Danmark til en sykkeldestinasjon i verdensklasse og skape vekst i kystturismen. Prosjektet er knyttet til de to velbesøkte langtursruter: Vestkystruten (Tønder-Skagen) og København-Berlin ruten (Gedser-København). Partnere i Powered by Cycling: Panorama er Region Midtjylland, Østdansk Turisme, Destinasjon Sydvestjylland, Nationalpark Thy, VisitDenmark, Campingrådet og Dansk Turismefremme.

Sykkelturismeprosjektet Powered by Cycling: Panorama er støttet av den europeiske fond for regional utvikling. Sykkelferie i Danmark

Kilde: visitdenmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.