Truma LevelControl til Bobiler

Truma LevelControl til Bobiler

Bobil: Utstyr og bruk

Truma LevelControl app gjør livet enklere: Ha kontroll på gjenværende gassmengde, nøyaktig og komfortabelt via Trumas app. Truma LevelControl måler med ultralyd hvor mye gass som er igjen på gassflasken.

Dataene overføres via Bluetooth til Truma iNet Box. Denne sender informasjonen videre til kundens nettbrett eller smarttelefon. Med Truma app har du alltid oversikt over gassnivået i gassflasken samtidig som du får den gjenværende brukstiden. Som et ideelt supplement kan kundene integrere LevelControl i det eksisterende åiNet systemet.

LevelControl går på batteri og oppfyller allerede de nyeste spesifikasjonene for eksplosjonsvern i henhold til de fremtidige kravene i DIN EN 1949. Dermed er det helt uproblematisk å bruke den i gasskassen. En SMS-alarm melder fra når AAA-batteriene må skiftes. De holder i ca. et år.

Fordeler å Nøyaktig: måler nøyaktig gassnivå i flasken i prosent og kilo, samtidig viser den hvor lenge gassen kommer til å vare. Enkelt: enkelt å ta i bruk og lett å håndtere i Truma app. Praktisk: kan enkelt festes under flasken med magneter, og kan flyttes ved bytte av flaske. Globalt: fungerer på alle vanlige europeiske gassflasker i stål og aluminium.

Truma LevelControl system

Truma LevelControl system

Gassflaskedatabase for hele Europa
Truma LevelControl kan brukes universelt: Den fungerer med alle vanlige, europeiske stål- og aluminiumsflasker. I databasen i Truma App kan kundene velge land og flasketype blant 26 modeller, og navngi dem individuelt. Dersom en flaske ikke finnes i databasen, er det mulig å definere en egen variant. Sensoren konfigureres deretter automatisk etter den flasken som er valgt. “Databasen er bygd opp slik at det blir lett å tilpasse og utvide den i fremtiden”, forklarer Bernd Gerlach, sjef for European Retail Management. Hvis man har to flasker om bord og vil ha nøyaktig oversikt over gassbeholdningen, kan man bruke to LevelControl parallelt. I dette tilfellet viser appen nivået på de to flaskene separat.

Enkelt og praktisk
Truma LevelControl er klar til bruk umiddelbart: Den plasseres i midten under bunnen av flasken ved hjelp av de integrerte magnetene – ferdig. Ingen kabler, ingen tilkobling, ingen montering. Apparatet trenger kun å kobles opp til iNet Box i kjøretøyet. Truma tilbyr en plate for feste under aluminiumsflasker (ekstrautstyr).

LevelControl utvider Truma iNet System med en nyttig ny funksjon. “Dermed tar vi ett skritt videre i retning av fritidskjøretøy med nettoppkobling og gjør campingen enda litt lettere og mer komfortabel” sier Gerlach.

Truma LevelControl er tilgjengelig i handelen fra august 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.