Fartsgrenser i Europa app

Fartsgrenser i Europa app

Trafikkregler i Europe app

Hva er fartsgrensen på spanske motorveier? Må jeg bruke hjelm når jeg sykler i Sverige? Denne gratis “European Road Safety App” inneholder alle de viktige trafikkreglene og flere morsomme quiz og spill. Denne gratis app for trafikkregler dekker regler i mer enn 30 land og er på 22 språk. Last ned før du reiser utenlands.

Bruk European Road Safety App til å finne alle viktige trafikksikkerhetsreglene før du går i utlandet, eller mens du er på veien i Europa. Underholde passasjeren din (e) med to morsomme spill om trafikksikkerhet. Veitrafikk regler i EU (som er utarbeidet av EU-kommisjonen)

 

Denne “Going abroad” app er utgitt av EU kommisjon og dekker opplysninger om områder som betegnes som stor trafikkrisiko som for eksempel fart, alkohol, trafikklys og prating i mobiltelefon. Den gir også opplysning om regler for bruk av sikkerhetssele og i hvilke land du må bruke hjelm når du sykler eller kjører moped.

Denne app inkluderer også et hukommelsesspill og quiz om veisikkerhet som er beregnet til å underholde passasjerene under lange turer.

Last Ned Gratis GoingAbroad app

Fartsgrenser Europa itunes app.

 

 

 

Going Abroad – Traffic rules at a glance

going abroad app

Trafikkregler i Europe app

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.