Bobilutleie Buenos Aires Argentina

Bobilutleie Buenos Aires Argentina

Bobil leie Buenos Aires, Buenos Aires Ezeiza Airport

Bobilutleie Argentina. Bobil, campervan, og 4×4 utleie i Buenos Aires, Buenos Aires Ezeiza Airport, Buenos Aires Jorge Newbery Airport, Cordaba, El Calafate, Iguazu, Mendoza, Peninsula Valdes, Salta, Trelew, Ushuaia

Argentina i Sør-Amerika ligger mellom Andesfjella i vest og Atlanterhavet i sør og aust. Det grensar til Bolivia, Brasil, Chile, Paraguay og Uruguay. Namnet Argentina kjem frå det latinske ordet for sølv, argentum. Landet fekk namnet på grunn av store sølvførekomstar. Argentina er det nest største landet i Sør-Amerika etter areal, berre Brasil er større.

Buenos Aires, hovedstaden i Argentina kombinerer europeisk kulturarv med en rik historie. Buenos Aires kalles ofte “Sør-Amerikas Paris”.

bobil leie Argentina

Bobilutleie Buenos Aires

Bobilutleie Argentina. Søk og bestill bobilferien i Argentina på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige. Med over 250000 fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.

Søk og bestill leiebobil i Argentina her:

Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini Internasjonale Lufthavn. Argentinas hovedstad har to internasjonale flyplasser, hvor av Ministro Pistarini Lufthavn er den klart viktigste den ligger 22 km sørvest for Buenos Aires. Denne flyplassen prosesser over 9 millioner passasjerer i året. Flyplassen kalles også Ezeiza Lufthavn, for å skille det fra den andre flyplassen nær byen, Jorge Newbery Lufthavn.

Bobilutleie Argentina : Du trenger førerkort klasse B for å kjøre bobilene i Argentina. Man trenger internasjonalt førerkort i Argentina. Priser på bobil leie i Argentina varierer etter sesong, sted og tilgjengelighet i stor grad på samme måte som flypriser varierer. Generelt er prisen lavere jo tidligere du bestiller. Bobilene og 4×4 finnes i flere størrelser og med et varierende antall soveplasser fra 2 – 8. Alle bobilene er av nyere dato og har servostyring, automatgir, cruisecontroll, radio, kjøleskap, vannbeholder og microbølgeovn for å nevne noe. I tillegg inneholder bilen toalett, dusj og et komplett kjøkken.

Bobilferie Buenos Aires

Bobilferie Buenos Aires

Klimaet i Argentina er kanskje det einaste klimaet i Sør-Amerika som kan likne det ein har i Nord-Amerika og Europa med fire årstider i enkelte område. Det meste av landet er varmt om sommaren og kjølig om vinteren, men klare overgangsperiodar i mellom. Store delar av Argentina har mykje sol, enkelte område har meir enn 100 skyfrie dagar i året. Når det regnar er det ofte i form av regn- eller torebyger som passerer raskt forbi. Argentina har en stor mengde forskjellige klimasoner. Argentina strekker seg over områder som rangerer fra det tropiske lengst nordøst, subtropisk i resten av den nordlige delen av landet og ned til de kalde klimaregioner i Patagonia og i Andes. Bobilutleie Argentina

Iguazu Falls Argentina

Iguazu Falls Argentina

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.