Snøgg – Gratis Førstehjelpsviseren app

Snøgg Førstehjelpsviseren app – Gratis Førstehjelpsviseren app

Bobil og Caravan Apps

Beskrivelse og Førstehjelpstips

Hva gjør jeg når uhellet er ute?

Det finnes mange nyttige apper for smarttelefoner som kan være hendige når uhellet er ute. Uhell og ulykker kommer gjerne brått på, og da er det ikke alltid lett å holde hodet klart. Veiledning for akutte skader, forgiftning, og forbedring av enkelte tekster.

Her finner du nyttige førstehjelpstips – enkelt og raskt. Vi i Snøgg vet hvor fort det kan skje uhell og at de første minuttene er veldig viktig for at utfallet av ulykken skal bli best mulig. Vær forberedt og last ned førstehjelpsviseren i dag så kan du være med på hjelpe dersom uhellet er ute.Har du lastet ned førstehjelpsviseren trenger du ikke være tilkoplet noe nett. Førstehjelpsviseren gir deg en generell innføring i førstehjelp steg for steg.
Hjerte -lungeredning (HLR), bevisstløshet, sårskader, brannskader, fremmed legeme i luftveiene og bruddskader.Med Førstehjelpsviseren ringer du med færre tastetrykk enn vanlig. Her er nødtelefonnumrene 113 (Norge) og 112 (EU) knyttet direkte opp uten at du behøver å taste telefonnummer. Vær på den sikre siden – last ned førstehjelpsviseren din i dag!


Snøgg lanserer nå førstehjelpsviseren som kan lastes ned på din iPhone og iPod eller Android Apps on Google Play

Har du lastet ned førstehjelpsviseren trenger du ikke være tilkoplet noe nett. Førstehjelpsviseren gir deg en generell innføring i førstehjelp steg for steg.

Hjerte -lungeredning (HLR), bevisstløshet, sårskader, brannskader, fremmed legeme i luftveiene og bruddskader.

Med Førstehjelpsviseren ringer du med færre tastetrykk enn vanlig. Her er nødtelefonnumrene 113 (Norge) og 112 (EU) knyttet direkte opp uten at du behøver å taste telefonnummer. Vær på den sikre siden – last ned førstehjelpsviseren din i da…

Veiledning for akutte skader, forgiftning, og forbedring av enkelte tekster.

 

Redd liv – LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke

Kan du hjerte-lungeredning, kan du redde liv dersom ulykken er ute. Denne appen er utviklet av Landsforeningen for hjerte- og lungesyke for å guide deg trygt og sikkert gjennom en situasjon der noen trenger livreddende førstehjelp. Steg for steg viser appen deg hvordan du utfører hjerte-lungeredning på babyer, barn og voksne. Appen har i tillegg en læringsdel som gir deg enkel innføring i hvordan du utfører hjerte-lungeredning i en nødsituasjon

 

Last ned Redd liv appen

 

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.