Leie bobil Köln Tyskland

Bobilutleie Köln Tyskland

Leie bobil Tyskland – Leie bobil Köln

Bobilutleie Köln , Tyskland. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Köln og Tyskland. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie!Leie bobil Berlin, TysklandVåre tilbud på bobilutleie inkluderer forsikringer og ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner. Spar tid og penger på bobil leie i Köln og Tyskland. Søkemotoren sammenligner leiebil priser fra nasjonale og internasjonale bilutleiefirma og finner de beste prisene til deg. Lei bobil gjennom en av verdens største bobilutleie søkemotorer og få de rimeligste priser. Med over 100,000  fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.

Søk og bestill leie bobil i Köln ( Cologne ) og Tyskland her:

 Å leie bobil i Köln ( Cologne ) og Tyskland kan gi en besparelse på mange tusen kroner i forhold til å leie bobil i Norge, også når vi tar med prisen av flybillett i regnestykket. Husk! Etterspørselen etter bobil er stor om sommeren i Tyskland, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt.cologne-germany leie bobil tyskland
Flyplass i Köln, Tyskland – Den internasjonale flyplassen Köln Bonn Airport er den fjerde største flyplassen i Tyskland med rundt 9 millioner passasjerer i året.

Leie bobil Köln – Köln er den største byen i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og den fjerde største i Tyskland. Den 2000 år gamle, velstående katolske byen ligger flott til ved Rhinen. Det er den 16. største byen i EU. Byen er en av de viktigste tyske innlandshavner, og ansees som den økonomiske, kulturelle og historiske hovedstad i Rhinlandet. Leie bobil Köln

Köln er en av de fire tyske byene som ble grunnlagt av romerne. Köln kan også by på et enestående utvalg av kirker i romansk stil fra 900- til 1200-tallet og gotiske katedraler. Köln har i tillegg bevart store deler av sin gamleby, og kan tilby et livlig uteliv, shoppingmuligheter, museer og flott arkitektur. Køln har også en av Europas beste og mest besøkte handlegater, og kan skryte av å være en usedvanlig god shoppingdestinasjon. Kølnerdomen kan sees fra bortimot ethvert sted i Køln. De 157 meter høye tårnene dominerer horisonten og skaper et holdepunkt for navigering rundt omkring byen. Den vakre katedralen er en kilde for stolthet i byen.
Cologne-tourism.com

Mer informasjon Köln, Tyskland

Cologne bobil leie

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.