Island – Leie Bobil Island

Bobilutleie Island – Reykjavik, Keflavík, Akureyri, Egilsstaðir

Island – Leie Bobil Island

Leie Bobil Island – Bobilutleie Island.  Prisene varierer avhengig av hva slags bobil man ønsker, leieperiode og når på året man skal reise. Bobil er en populær ferieform i Island, og de blir derfor fort utleid. Du bør derfor alltid bestille bobil i god tid før avreise fra Norge.Leie Bobil Island 10 – 30 rabatt

Å leie bobil i Island er en fantastisk måte til å virkelig bli kjent med dette fantastiske landet. De idylliske omgivelsene er som skapt for naturopplevelser og utendørsaktiviteter. Nå kan du få bobilen med fullt utstyr ventende på flyplassen i Island når du lander. Da er alt klart for en fornøyelig bobiltur i Island. Du vil få en fantastisk ferie som du husker resten av livet. Prisen varierer litt etter type og størrelse på bobilen du trenger.

Søk Bobil  i Keflavik, Reykjavik, Akureyri, Egilsstaðir Island her! 

Leie av bobil i Island er en super måte å oppleve Island på. Du bestemmer selv type, størrelse og prisen på din leie bobilDu kan komme deg dit du vil uten å måtte planlegge dagene i detalj.

Søk og bestill bobil i Island på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelig.

Leie Bobil Island  – Kjør selv rundt Island, besøk vulkaner og isbreer og nyt en fantastisk ferie hvor du kjører selv. Ta gjerne barna med til Island. Mange familier ønsker å reise sammen på ferie og Island er det den perfekte destinasjonen for en familieferie. Long Term bobiler Utleie er en spesialitet: Hvis du ønsker å leie en bobil for 1 til 2 uker eller flere måneder hvor som helst i Island.

Leie Bobil Island – Reykjavik, med sine rundt 150.000 innbyggere er byen med en herlig miks av internasjonal storby og sjarmerende småby, med alt innen gangavstand. Reykjavik er absolutt en metropol med høy trendfaktor. Her finner man ofte det siste innen mote, kunst og musikk, gjerne før det dukker opp andre steder.

Leie Bobil Island Pris

Den Blå Lagune
Den Blå Lagune er et utebad,som får sitt vann direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36-39 grader året rundt. På plassen finnes dessuten en innomhus lagune og en geotermisk sauna.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.