Leie Bobil Sydney Australia

Leie Bobil Australia – Bobilutleie Sydney

Leie Bobil Sydney – Bobilferie Australia

Nå kan du bestille din bobil i Sydney Australia direkte på våre websiden. Med en bobil har man friheten, uavhengigheten, muligheten til å reise hvor man vil I Australia.Sammenlign priser på bobilutleie hos kjente firmaer i Sydney og spar opptil 30%Leie Bobil Australia 10 – 30 rabattAustralia er kjent for sine lange strender og enorme bølger, men det store landet er mer enn surfing og bading. Australia by på en eldgammel kultur, et unikt dyreliv og en variert natur fra tropisk regnskog til tørt ørkenlandskap.

Med over 100000  fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.
Søk og bestill bobilferien i Sydney her. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige.

Når du ønsker å leie bobil må du alltid registrere kredittkort ved bestilling. Det blir ikke trukket depositum for leie før det er bekreftet at bobilen er ledig og at du godkjenner bestillingen.

Sydney International Flyplass er Australias største flyplass og håndterer ca 28 millioner passasjerer årlig. Halvparten av landets utenlandske besøkende kommer på denne flyplassen. Kingsford Smith Internasjonale Lufthavn er en av verdens eldste flyplasseraustralia bobilutleie

Leie Bobil Sydney – Sydney, som ligger på sørøst kysten av Australia, er landet største by og representerer alt det Australia står for og litt til. Her finner man alt fra storbymas til rolige kvelder på bortgjente strender. Circular Quay, dette er området Sydney graviterer rundt, og hvor byens første bosetting ble etablert. Herfra har du utmerket utsikt mot landemerkene Harbour Bridge og Operahuset. I samme område finner du blant annet Museum of Contemporary Art (Samtidsmuseet), plassert i en restaurert bygning fra 1930-tallet, i tillegg til Customs House Library (bibliotek i den gamle tollbygningen modernisert i 2005) og Sydney museum. Kaiområdet syder av liv, med båtavganger til blant annet Manly, Watson Bay. Mosman og Taronga Park Zoo. Herfra er det også kort vei til The Rocks, en av de eldste og mest interessante delene av Sydney.

Husk! Etterspørselen etter bobil er stor om sommeren i Australia, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å fåoppleve en god rabatt.

Leie Bobil Sydney – Nå kan du få bobilen med fullt utstyr ventende på flyplassen når du lander. Da er alt klart for en fornøyelig bobiltur i Australia. Du vil få en fantastisk ferie som du husker resten av livet. Prisen varierer litt etter type og størrelse på bobilen du trenger. Motorhome rental Australia

Klima Sydney – Sydney har et solfylt middelhavsklima med mer enn 340 soldager i året. Somrene er varme og vintrene milde. Gjennomsnittlig maksimumstemperatur om sommeren er rundt 26 grader, i tillegg til at luftfuktigheten kan være høy. Om vinteren ligger makstemperaturen på rundt 16 grader. Det regner jevnt hele året, men normalt får byen litt mer regn i perioden mars til juni.

– Visit Australia
Best Camping Apps Australia
Driving in Australia
– Driving Licences Australia
One-Way Motorhome Rental Australia
– List of airports in Australia

Leie Bobil Australia - Bobilutleie Sydney

 

Bobilutleie Sydney
Bobilutleie Australia
Bobilutleie Brisbane airport
Bobilutleie Brisbane
Bobilutleie Cairns
Bobilutleie Sydney airport

Leie Bobil Sydney, Leie Bobil Australia, Leie Bobil Brisbane, Leie Bobil Brisbane flyplass, Leie Bobil Cairns, Leie Bobil Sydney flyplass, Leie Bobil  ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.