Leie Bobil Island 10% – 30% rabatt

Bobilutleie 10% – 30% rabatt på Leie av Bobil i Island

Leie Bobil Island Pris – Leie Bobil Island kostnad og tilbuder.

Leie Bobil Island – Bobilutleie Island.  Prisene varierer avhengig av hva slags bobil man ønsker, leieperiode og når på året man skal reise. Bobil er en populær ferieform i Island, og de blir derfor fort utleid. Du bør derfor alltid bestille bobil i god tid før avreise fra Norge.Leie Bobil Island 10 – 30 rabatt

Å leie bobil i Island er en fantastisk måte til å virkelig bli kjent med dette fantastiske landet. De idylliske omgivelsene er som skapt for naturopplevelser og utendørsaktiviteter. Nå kan du få bobilen med fullt utstyr ventende på flyplassen i Island når du lander. Da er alt klart for en fornøyelig bobiltur i Island. Du vil få en fantastisk ferie som du husker resten av livet. Prisen varierer litt etter type og størrelse på bobilen du trenger.

10% – 30% rabatt på Leie av Bobil i Island.  Les mer.

Søk Bobil  i Keflavik, Reykjavik, Akureyri, Egilsstaðir i Island her! 

Leie av bobil i Island er en super måte å oppleve Island på. Du bestemmer selv type, størrelse og prisen på din leie bobilDu kan komme deg dit du vil uten å måtte planlegge dagene i detalj.

Søk og bestill bobil i Island på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelig.

På bobiltur på Island kan du oppleve isbreer, eksploderende og dampende geysirer, termiske bad, svovellandskap, store, brusende fossefall, ulmende vulkaner, månelignende lavalandskap, flytende isberg, kalvende isbreer og små, hyggelige landsbyer..

Long Term bobiler Utleie er en spesialitet: Hvis du ønsker å leie en bobil for 1 til 2 uker eller flere måneder hvor som helst i Island.

Leie Bobil Island Pris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.