Leie av Bobil São Miguel Azorene

Bobilutleie São Miguel Azorene Portugal

Bobilutleie São Miguel Azorene – Bobil Leie Portugal

Bobilferie i Portugal er mer enn bare forskjellige reisemål, landet har et rikt utvalg av arkitektur og en spannede kultur og historie. Dette er med på å gjøre Portugal til et av de mest interessante bobilferie landene man kan besøke i Europa.Bobilutleie São Miguel Azores Portugal

Bobilutleie – Lei bobil i São Miguel Azorene, Portugal og resten av Europa her med vår nye og moderne søkemotor for utleie av bobiler.

Husk! Etterspørselen etter bobil er stor om sommeren, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt. 

Søk og bestill leiebobil i São Miguel Azore Portugal her:

São Miguel flyplass – João Paulo II lufthavn, er en flyplass som ligger på øya São Miguel, ca. 3 km vest for Ponta Delgada på Asorene i Portugal. Flyplassen er oppkalt etter Pave Johannes Paul II og er hovedflyplassen på øygruppa.

São-Miguel

Leie av Bobil São Miguel – São Miguel er den største og mest folkerike øya i Asorene i Portugal. Den dekker et areal på 759 km² og har cirka 140 000 innbyggere. Den største byen er Ponta Delgada med om lag 45 000 innbyggere. São Miguel strekker seg 64 km fra øst til vest og er mellom 8 og 14 km bred. Den har fått kallenavnet «Den grøne øya» og er stort sett dekket av enger og sletter i lavlandet. Den gamle laurisilva-skogen er stort sett erstattet av eksotisk vegetasjon.

Ponta Delgadas – er øyas hovedstad og eldste by. Når du i dag kommer til Ponta Delgadas gamleby, møter du en litt fremmedartet og gammelmodig by med brosteinsgater, vakker og velstelt hvit murbebyggelse, flotte kirker og klostre i renessanse og barokk stil. Den livlige og moderne havnen innenfor moloen er naturlig nok Ponta Delgadas hjerte. Rett innenfor havneområdet finner du også mange av de eldste byggene på øya Sao Miguel, blant annet byportene fra 1700-tallet, som leder til byens viktigste plass

Asorene Øygruppen er underlagt Portugal, men har indre selvstyre. Ponta Delgada er hovedstad på den største av øyene Sao Miguel, og denne øya har også flest innbyggere. Øygruppen består av ni hovedøyer, samt en rekke mindre øyer og holmer. Selv om Asorene befinner seg langt unna det europeiske kontinentet, er de altså en del av EU. De vakre omgivelsene tiltrekker seg særlig skandinaviske turister, samt turister fra tyskspråklige land, som føler seg vel i denne type milde klima og vakre landskap.

Leie av Bobil São Miguel Azores

Bobilutleie São Miguel Azores,  Bobilutleie São Miguels, Bobilutleie Azore | Bobilutleie São Miguel Flyplass ,Leie av Bobil São Miguel Azores,Leie av Bobil São Miguel,Leie av Bobil  Azores,Leie av Bobil Portugal,Bobilutleie Portugal,

Azores, Santa Maria, São Miguel, Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faial, Flores, Corvo,

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.