Leie Bobil Dubrovnik Kroatia

Bobilutleie Dubrovnik Kroatia

Leie Bobil Dubrovnik – Bobilferie Dubrovnik Croatia

Leie av Bobil Dubrovnik og Dubrovnik Flyplass, Kroatia

Bobilutleie – Lei bobil i Dubrovnik og Croatia med vår nye søkemotor for utleie av bobiler. Fly til Dubrovnik og hent bobilen på flyplassen. Leie Bobil DubrovnikSøk og bestill bobilferien i Dubrovnik og Croatia på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige. Med over 100,000+ fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.

Søk og bestill leiebobil i Dubrovnik og Kroatia her:

Husk! Etterspørselen etter bobil i Kroatia og Dubrovnik er stor om sommeren, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt. bestill leiebobil i Dubrovnik og Kroatia

Dubrovnik er regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i Middelhavsområdet. Dubrovnik ligger helt sør i Kroatia ved Adriaterhavskysten, to mil fra grensen til Montenegro i sørøst og et par kilometer fra Bosnia Herzegovina i nord. Dubrovnik er en gammel by på kysten av Adriaterhavet i Dalmatia, Kroatia. Den ble grunnlagt i 639. Den kalles ofte Adriaterhavets perle. Oppført på UNESCOs verdensarvliste. Navnet på byen betyr «eikeskog» på kroatisk.Dubrovnik har en fantastisk vakker og bilfri gamleby med omsluttende bymurer, marmorgater med lave steinhus i matchende farger og storslagne palasser. Det er kort avstand til badestrender og nok av utfartsmuligheter til noen av de flotteste øyene i Adriaterhavet. Selve gamlebyen er ikke stor, og de fleste av byens 43 000 innbyggere bor utenfor bymurene. Dubrovnik var mye i nyhetene i 1991, da verden satt lamslått og så på at serbiske styrker bombet den uvurderlige gamlebyen i Dubrovnik sønder og sammen. Men Dubrovnik har blitt møysommelig bygd opp igjen stein for stein på den tradisjonelle måten med tilsvarende materiale som var brukt tidligere. Restaureringen har gjort underverker.

Temperaturen kan krype ned mot frysepunktet i vintermånedene, og i juni til september kan den nærme seg 30 grader celsius. Ellers i året er det behagelig utetemperatur. Det regner mest i de siste tre månedene i året.

Linker Dubrovniks 
Dubrovniks flyplass
Dubrovnik Guide
Dubrovnik Online
Dubrovnik Travel
Turistbyrån, Dubrovnik
Muséer i Dubrovnik
Visit DubrovnikDubrovnik airport, Kroatia

Hyra Husbil Split, Hyra Husbil Rijeka, Hyra Husbil Osijek, Hyra Husbil Zadar, Hyra Husbil Istria, Hyra Husbil Slavonski, Hyra Husbil Pula, Hyra Husbil Karlovac, Hyra Husbil Sisak, Hyra Husbil Varaždin, Hyra Husbil Sibenik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.