Leie Bobil Barcelona Spania

Bobilutleie Barcelona Spania

Bobilferie Barcelona Spania

Leie Bobil Barcelona, Barcelona airport, Barcelona El Prat Airport, Girona-Costa Brava Airport

Bobilutleie – Lei bobil i Barcelona Spania med vår nye søkemotor for utleie av bobiler. Fly til Barcelona og hent bobilen på flyplassen. leie bobil Barcelona SpaniaSøk og bestill bobilferien i Spania på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige. Med over 100,000+ fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.

Søk og bestill leiebobil i Barcelona Spania her:

Husk! Etterspørselen etter bobil i Spania og Barcelona er stor om sommeren, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt.Leie Bobil Barcelona Spania

Leie Bobil Barcelona: Barcelona er hovedstaden i Catalonia, en autonom region i det nordøstlige Spania. Den er også hovedstad i provinsen Barcelona og i comarca Barcelonès. Byen befinner seg ved Middelhavskysten, mellom utløpa til elvene Llobregat og Besòs, rundt 120 km sør for fjellkjeden Pyreneene. Med sine 1,6 millioner innbyggere er Barcelona også Spanias nest største by etter Madrid og den største byen i Catalonia. Stor-Barcelona har over 5 millioner innbyggere, noe som utgjør rundt 70 % av Catalonias befolkning.
Barcelona er et viktig økonomisk sentrum og en av Europas viktigste havnebyer. Byen er også et populært turistmål. Den har en rik kulturarv, blant annet flere arkitektoniske verker av Antoni Gaudí og Lluís Domènech i Montaner som står på UNESCOs verdensarvliste. Barcelona er fødeby for kunstnerne Joan Miró og Antoni Tàpies.

Catalonia
Regionen Catalonia strekker seg nord, sør og vest for Barcelona og er så variert og rik på opplevelser, at man kan utforske den i ukevis. Catalonia er et historisk område i det nordøstlige Spania, som i dag danner en autonom enhet. Catalonia grenser til Frankrike og Andorra i nord, Middelhavet i øst, Valencia-regionen i sør og Aragón i vest. Den autonome enheten har 7,6 millioner innbyggere, og hovedstaden er Barcelona. Catalonia er den regionen i Spania med størst industriell produksjon.

Klima Barcelona
Barcelona har et middelhavsklima, med milde, fuktige vintre og varme, tørre sommere. Januar og februar er de kaldeste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 10 °C. Juli og august er de varmeste månedene. Da ligger gjennomsnittstemperaturen på rundt 25 °C. Den høyeste temperaturen som er registrert på målestasjonen ved El Prat de Llobregat, er 37,3 °C 13. august 2003, og den laveste er −7,2 °C 16. januar 1985. I selve Barcelona er den høyeste registrerte temperaturen 38,6 °C i 2003. Ved målestasjonen på Tibidabo har man registrert en temperatur på 39,8 °CLeie Bobil Barcelona Spania 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.