Leie Bobil Keflavik Island

Leie Bobil Keflavik Island

Bobilutleie Keflavik, Keflavík internasjonale lufthavn

Bobilferie Keflavik Island

Leie Bobil Kaflavik Island

Leie Bobil Keflavik

Leie Bobil Keflavik. Når du leier bobil i Keflavik på Island kan du lett komme deg rundt til de ulike attraksjonene. Du får også sett enormt mye av landet og dets fasinerende natur fra bobilen. Island er for folk som er interessert i spenning og de store utendørsopplevelsene. Dette landet har kokende gjørme, vulkaner, isbreer, geysirer og fossefall. Det å være ute på den åpne veien er en reell utfordring for besøkende med bobil eller andre kjøretøy for den del.
Leie bobil Keflavik: Nå kan du bestille din bobil i Keflavik direkte på våre websiden. Med en bobil har man friheten, uavhengigheten, muligheten til å reise hvor man vil i Kaflavik og på Island.

Søk og bestill leiebobil i Keflavik på Island her:

Leie Bobil Keflavik. Keflavík er en islandsk by i Reykjanes-regionen på det sør-vestlige Island. Byen har omtrent 10 200 innbyggere, og utgjør sammen med Njarðvík og Hafnir kommunen Reykjanesbær.
Keflavík ble grunnlagt på 1500-tallet, hovednæringen har vært fiskeri. Siden 1940-årene har Keflavík vært NATO-base og sentral i overvåkningen av sundene rundt Island. Etter den kalde krigens slutt og med det endrede trusselbildet har basen mistet mye av sin betydning. Keflavík har dessuten Keflavík internasjonale lufthavn, som er hovedbasen for Icelandair. Keflavík internasjonale lufthavn er den største flyplassen på Island. Den ligger nær den mindre byen Keflavík, omtrent 50 km fra Reykjavík.

Om Island
Island (islandsk: Ísland) er en republikk som er ei øy i Nordatlanteren på den midtatlantiske ryggen, like syd for polarsirkelen. Landet har omtrent 325 000 innbyggere, og et areal på 103 000 km². Øyas hovedstad og største by er Reykjavík, hvis forsteder og omkringliggende områder på sørvestkysten er hjemsted til to tredjedeler av øyas befolkning. Innlandet er preget av lavaørkener, fjell og vulkaner, og er ubebodd.

Island er ei vulkansk øy som, i tillegg til å ligge i skjæringspunktet mellom de nord-amerikanske og euroasiatiske kontinentalplatene også ligger over et varmepunkt. Øya er med dette vulkansk og geologisk aktiv.

Severdigheter Island

Den blå lagune – helsebringende banandyrking Islands berømte blå lagune er egentlig et kunstig vann som oppstod under oppførelsen av et varmeverk i nærheten av Reykjavik.

Geysirområdet (Gulfoss og Geysir) – Geysiren som har gitt navn til hele Geysirområdet er dessverre nesten slukket på grunn av at ubetenksomme turister har kastet steiner og avfall ned i kilden.

Strokkur geysiren – Godt 100 kilometer fra Geysirområdet ligger en av Islands mektigste geysirer, Strokkur.

bobil Keflavik Island

Ifølge Landnåmabok var nordmenn de første bosetterne på øya i år 874 e.kr, da Ingolf Arnarsson slo seg ned der. Fra 1262 til 1918 var Island en del av det norske, og sist det danske monarkiet. Island ble uavhengig fra Danmark under andre verdenskrig, og republikken Island ble etablert den 17. juni 1944.

I dag er Island et demokratisk land med en fri markedsøkonomi. I de siste årene har Island blitt rangert blant de rikeste, og mest utviklede nasjoner i verden. Utviklingen stagnerte for øvrig noe som et resultat av finanskrisen i 2008, som førte til at tre av landets største banker kollapset.Leie Bobil Kaflavik Island

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.