Solifer Nyheter 2015 – Solifer Action

Bobil Nyheter 2015

Bobil Fra Solifer – Solifer Action

Längd: 683-743 cm Totalvikt: 3495 kg

Med sin sporty og tiltalende design tilbyr Solifer Action, til tross sin lave pris, svært mye for pengene. Serien består av robuste, praktiske og prisvennlige bobiler og finnes i åtte ulike planløsninger, flere av dem med den smarte nedfellbare sengen som gir komfort for fire personer. Her finner du også funksjonelle alkovemodeller for den litt større familien og godt med lagringsplass. Dette er en perfekt serie for deg som går og tenker på å kjøpe din første bobil!Action_2015_11 Längd: 683-743 cm Totalvikt: 3495 kg

SOLIFER ACTION ER UTSTYRT MED elektrisk gulvvarme og isolert avløpsvanntank som bidrar til bobilenes gode vinteregenskaper. Taket og den bakre enden er av glassfiberarmert plast med 34 mm isolasjon i henhold til velkjent og utprøvd sandwichkonstruksjon. Resultatet er en solid bobil som tåler alt slags vær.Action_2015_interiör INNREDNINGEN ER LYS, med varme og naturtro nyanser. Nærheten til naturen forsterkes ytterligere takket være de mange vinduene som kan åpnes, med integrert myggnetting i karmene, noe som gir bedre luftemuligheter samtidig som du slipper å få inn insekter i bilen. Når det begynner å rumle i magen, ønskes du velkommen av et innbydende kjøkken med gode arbeidsflater og oppbevaringsløsninger, gasskomfyr med tre bluss og et 167 liters kjøleskap, standard fra og med 2015.Action_2015_ovre_sang SOLIFER ACTION-BOBILENE ER BÅDE økonomiske og trygge å kjøre. En motor på 130 hk er standard og kan oppgraderes om ønskelig. Stolene i førerhuset er vridbare i de fleste bobilene, noe som sikrer det sosiale møtestedet rundt matbordet. Dessuten kan en femte sitteplass fås som tilvalg i mange av planløsningene. Flere av modellene har et panoramavindu i taket over førerhuset med fantastisk utsikt – som skapt for deg som vil oppdage mer. Les katalogen og prisliste og tekniske data på nett her!

 

A 723A 723 Køyeseng plassert mot bakveggen av bobilen. Over førerhuset er det en alkove med to soveplasser. Sittegruppen kan res opp og gir plass til to personer. Alt i alt seks soveplasser.

 

A 726A 726 Tverrstilt dobbeltseng plassert mot bobilens bakvegg. Sittegruppen kan felles ned og gir ekstra soveplasser til to voksne. Over førerhuset er det en alkove med soveplass til to personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.