Truma CP plus – fra gammel til ny

Ettermonteringsopsjon Truma CP plus

Nye LCD-displayet Truma CP plus

Bobil Utstyr og Bruk

Mer betjeningskomfort, mer individualitet, mer velværeklima. Den nye Combi ovnen fra Truma overbeviser med tallrike nye funksjoner og fordeler. Kunder, som har eldre Truma Combi apparater i sin ekvipasje, behøver ikke gi avkall på denne ekstrakomforten
Truma - Combi CP Plus

Ettermontering i bobilen
For Truma tilbyr nå en ettermonteringsmulighet, slik at alle Combi ovner fra 2007 kan bygges om. – For å få til det skal det installeres en CP plus betjeningsdel og ovnens styringskort i bobilen skal byttes ut, forklarer prosjektleder Stephan Koch.

Kunden får det nye LCD-displayet Truma CP inkl. 12 V tilkobling samt en 6 m betjeningsdelskabel. Printkortet er ikke med i pakken, men skiftes ut direkte av Truma forhandleren eller av servicepartneren.
– På denne måten sikrer vi, at innbyggingen foretas av en fagmann og ovnens korrekte funksjon garanteres, forteller Koch.
Denne ettermonteringsopsjonen i bobilen er også interessant for kunder med nye kjøretøy. På 2013/2014 modellene er den aktuelle Truma ovnen allerede installert.
– Noen produsenter installerer imidlertid fortsatt den gamle, analoge Combi betjeningsdelen i sine kjøretøy, forteller Koch. Kunden har riktignok et nytt Combi apparat med nytt printkort om bord, men kan med den gamle reguleringsknappen ikke benytte de nye funksjonene.
Kundene kan kjenne igjen den nye Combi ovnen på det moderne, sorte kabinettet. I dette tilfellet skal man bare ettermontere LCD-displayet, men ikke printkortet for å kunne nyte godt av den ekstra komforten og behageligheten med den nye Combi generasjonen.

Verpackung_Bedienteil_CP_plus(1)

Om gammelt eller nytt Combi apparat med gammel betjeningsdel – ettermonteringen i bobilen betaler seg i alle fall.
Den nye betjeningsdelen Truma CP plus fås i faghandelen.

Kilde: campingnorge.no

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.