Bedre lys til bobilen – LED eller Xenon til bobil

Kjøp bedre lys til bobilen – LED eller Xenon til bobil

Lys til bobilen

Visste du at en 50-åring trenger 3 ganger så mye lys som en 20-åring for å se veien like godt? Bytt til Xenon og få opp til 10 ganger sterkere lys!Hella ekstralys

Vi har kanskje Norges beste priser på anerkjente Hella lykter

Ta gjerne kontakt og få oversikt over hvilke lys du kan bruke i din bobil.

Vær også oppmerksom på reflektorene på lyktene.

Matte reflektorer kan gi betydelig reduksjon av lyset. Om du ser at lyktene lyser sterkt, er ikke det det samme som at lyktene lyser langt. Dette blir kontrollert samtidig med lysjustering.

Bedre pærerrene lykter

Såkalte +30 prosent og +50 prosent-pærer – gir også bedre lys.

Godt lys har også sammenheng med spenningen i bilens anlegg, såkalt ladespenningen. En økning av spenningen på bare 0,5 volt kan gi omtrent 15 prosent bedre lys. I tillegg kan dette være bra for å få bedre oppladning av batteriet.

Rene lykter gir selvsagt også bedre lys. Vi har opplevd å miste hele 60 prosent av lyset, på en kjøretur fra Bergen til Oslo, på sørpete vinterveier uten lyktespyler på bilen

Ekstralys.no er en anerkjent lysleverandør på det norske markedet og er kjent for kvalitetsprodukter, god service, konkurransedyktige priser og god produktekspertise.

Ekstralys har eksistert i 10 år, og er en av landets eldste og mest solide selskaper som tilbyr lys til ettermontering til MC, bil, båt, maskiner, traktor, lastebiler – stort sett alle kjøretøyer.

Ekstralys leverer produkter til blant annet Politiet, Brannvesenet, Mekonomen, AK Maskiner. Hos oss er det kvalitet som gjelder, i alle ledd.Hella ekstralys
Om Ekstralys

Dybvik Trading a/s er selskapet bak Ekstralys og blir drevet fra våre lokaler i Gahre Næringspark 7, i Lindesnes.

Dybvik Trading ble startet i 2004, først som enkeltmannsforetak og siden som aksjeselskap. Siden oppstarten har vi drevet med xenonlys og lys til bil som vår spesialitet, med mange års erfaring i feltet tør vi kalle oss en av landets fremste eksperter på fagområdet.

Firmaet drives av 3 heltidsansatte og flere deltidsansatte. Vi har vanlige åpningstider fra 0800 til 1600 alle hverdager, stengt lørdag og søndag.

Dårlig lys på bobilen din? Bytt til Xenon og få opp til 10 ganger sterkere lys! klikk her
Pris fra 990,- komplett for komplett sett.

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.