Bobil med Firehjulsdrift – HYMER ML-T 4×4

Nyhet fra Hymer – HYMER ML-T 4×4

Bobil med Firehjulsdrift

Hymer ML-T er en halvintegrert bobil som kommer i klassen under 3.5 tonn. Den er 6,95 meter lang, 2,22 meter bred og den totale høyden er 2,9 meter. Høyden under taket i oppholdsrommet er 1,98 meter. Med firehjulstrekket økes kjøretøysnivået med ca. 13 cm, slik at også rampe- og skråningsvinkelen samt vadedybden blir tilsvarende større. Med aktivert firehjulstrekk får ML-T økt traksjon, sideføring og trekkraft, og kan kjøres like optimalt som en vanlig SUV.HYMER ML-T 4x4

Mercedes-Benz-Sprinter-chassiset med bakhjulsdrift bringer deg med forskjellige motorvarianter fremover på en meget behagelig måte: Med 4 sylindere og 129 HK eller med 6-sylindret motor med 190 HK. Opsjonalt kan du få 7G-Tronic-automatisk girkasse, hvis sju gir fremover ikke tillater turtallssprang ved girskifting. Derved holdes motoren alltid i et gunstig turtallsbånd. Den som må legge inn en kort spurt, kommer raskt avgårde, og det ved lavt forbruk. Sport-sikkerhetschassiset er stramt avstemt – slik ligger HYMER ML-T alltid godt og sikkert på veien.

Med denne nye delintegrerte nyter du på tross av en vekt på under 3,5 tonn den fulle komfort og blir alltid smidig i veitrafikken.

HYMER ML-T 4x4 6
HYMER ML-T 4x4 6 image
HYMER ML-T 4x4 7 image

Hymer ML T info

Annonser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.