Bobilparkering i Kristiansand

Bobilparkering og Overnatting Kristiansand

Bobilparkering Vest-Agder

Bobilparkering i Kristiansand. Dersom du trenger tilgang til strøm og andre fasiliteter kan du parkere på campingplassene. Roligheden Camping er nærmest sentrum, men også Hamre FamiliecampingÅros CampingKristiansand Feriesenter og Skottevik Feriesenter har flotte forhold.

Hos Dyreparken finner du Dyreparken Bobilcamp

Dersom du ikke har behov for noen fasiliteter, er det mulig å parkere ved Bendiksbukta på Odderøya: GPS: N 58.138269-8.003831. Flotte omgivelser gjør dette til et fint sted og parkere med bobil over natten. Kun 10 minutter gange inn til Kristiansand sentrum. Det er parkeringsautomat med avgift.

Tømmeplasser for bobil:
Kristiansand Caravan, Sørlandsparken
Shell Fidjane vest, GPS 58.145231-7.912295
Shell Fidjane øst, GPS 58.144687-7.915472

Kilde: Visit Kristiansand

  3 kommentarer til “Bobilparkering i Kristiansand

 1. Geir Tore Sletten

  Ser dere reklamerer med at det er bobilparkering på Odderøya i Kristiansand.
  Det er i realiteten bare en helt vanlig parkeringsplass med parkometer. Det er ikke oppmerket for bobiler for å tilfredsstille brannforskrifter osv. Parkerte der en natt i påska og opplevde at dagsturister som kom med vanlig bil helt lovlig utfylte parkeringsplassen og klaget på boibilfolket som breiet seg med stoler på utsiden. Vi ville prøve stedet igjen nå sist helg, men da var hele området avstengt for et russe arrangement. Så også at det neste helg 25. og 26. blir området opptatt med bil race.
  Så min konklusjon er at Kristiansand dessverre ikke har noen bobil parkering.

  mvh
  Geir Tore Sletten

 2. Reidun Ørsland

  Følte oss lurt . Trodde vi måtte ha kommet feil , så det ble mye kjøring rundt i Kristiansand uten å finne noen som helst bobilcamp. Et lite skilt om at det i Bendiksbukta er tillatt for bobil-overnatting er det minste en kan forvente. Hvis ikke bør ikke Kristiansand reklamere for plassen i det heletatt. Med hilsen R +K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.