Bobil Leie Japan

Leie Bobil Japan – Bobilutleie Tokyo Japan

Bobilutleie Tokyo – Bobilferie Japan

Bobil Leie Japan – Nå kan du bestille din bobil i Tokyo Japan direkte på våre websiden. Med en bobil har man friheten, uavhengigheten, muligheten til å reise hvor man vil I Japan. Japan by på en eldgammel kultur, et unikt dyreliv og en variert natur.
Japan ligger ved Stillehavet og består av en øyrekke på flere tusen øyer. På den største øya, Honshu, finner du blant annet storbyen Tokyo. Tokyo er et prefektur, hovedstad i Japan, og landets største by. Ti prosent, ca. 13 millioner, av Japans innbyggere bor i Tokyo, og danner sammen med Yokohama og Kawasaki verdens største byområde med litt over 38 millioner mennesker. Tōkyō ligger på Kantō-sletten på østsiden av Honshū.

Leie Bobil Australia 10 – 30 rabatt

Bobilutleie Japan

 

Nå kan du bestille din bobil i Japan direkte på våre websiden. Med en bobil har man friheten, uavhengigheten, muligheten til å reise hvor man vil. Med over 200000  fornøyde kunder, har vi erfaring til å sikre deg kvalitets leie bobil og en problemfri ferie.
Søk og bestill bobilferien i Tokyo Japan på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige.

Når du ønsker å leie bobil må du alltid registrere kredittkort ved bestilling. Det blir ikke trukket depositum for leie før det er bekreftet at bobilen er ledig og at du godkjenner bestillingen.

Bobil Leie Japan

Bobil Leie Japan

I Japan er det venstrekjøring, og mange nordmenn synes dette er en utfordring. Det er spesielt i kryss og innkjøringer at venstrekjøringen kan skape forvirring og usikkerhet i trafikken.

Førerkort i Japan
For å kunne kjøre bil og bobil i Japan må du ha et internasjonalt førerkort utstedt iht. Genève-konvensjonen av 1949

Internasjonalt førerkort

Internasjonalt førerkort utstedt iht. Genève-konvensjonen av 1949 kan brukes i Japan under følgende betingelser:

  • inntil 1 år fra utstedelsesdato
  • inntil 1 år etter ankomst til Japan
  • du må også ha med deg ditt norske førerkort
  • Det er best å skaffe ditt internasjonale førerkort før du reiser fra Norge, da ambassaden ikke kan utstede førerkort; hverken vanlig eller internasjonalt.

NB! Det finnes 2 slags internasjonale førerkort utstedt i Norge. Internasjonale førerkort utstedt under Wien konvensjonen av 1968 kan IKKE brukes i Japan!

Registrering av langvarige og kortvarige opphold i Japan

Det anbefales alle norske borgere som oppholder seg i utlandet å registrere oppholdet sitt ved ambassaden i gjeldende land. Japan er ofte utsatt for jordskjelv og tyfoner, og det kan derfor være lurt å oppgi kontaktinformasjon som ambassaden/norske myndigheter kan bruke i en eventuell krisesituasjon. Vi vil derfor oppfordre alle som oppholder seg i Japan til å registrere seg. Norway in Japan