Caravanmessen – Bobilmessen 2017

Caravanmessen – Bobilmessen 2017

Caravanmessen Helgen 15. – 18. september

Ingenting er så spennende som nytt utstyr som kan gjøre campingferien enda bedre. Vi er tilstede på Norges største caravanmesse på Lillestrøm 15. – 18. september, og her er en liten smakebit på noen av nyhetene vi har med oss på messen.

Helgen 15. – 18. september fylles Norges Varemesse på Lillestrøm med over 60 utstillere som har med seg det siste innenfor bobil, camping og utstyr.

Caravanmessen er den viktigste møteplassen for caravanbrukere og andre fritidsentusiaster. Årets messe går av stabelen på Lillestrøm 15.-18. september, og gir deg full oversikt over neste sesongs nyheter.

Bobilmessen 2017

caravanmessen – Bobilmessen 2017

Stadig flere oppdager campinglivets gleder, og den store arenaen for produktnyheter, er den årlige Caravanmessen. Messen arrangeres i år for 21. gang, og hit kommer både veteraner og de som snuser på sin bobil nummer en. Av de 17.000 publikummerne som var innom Caravanmessen i fjor, opplyste 37% at de var førstereis. Messegeneral Konrad Sel regner med minst like godt oppmøte i år – av både nye og gamle deltakere.

> Les om de aller største 2017-nyhetene her.

Hele bransjen på plass

– Dette er den eneste gangen i året at alt er samlet på ett og samme sted, så Caravanmessen er en unik møteplass. Her er hele bransjen representert, og man får full oversikt over de spennende nyhetene som kommer til neste sesong, sier Sel.   Utstillerliste-for-Caravanmessen-15.–18.-september

 

Norges største årlige messe

Caravanmessen er den største årlige messen som arrangeres i Norge, og i år er den rundt 2000 kvm større enn i fjor. Utviklingen har vært eventyrlig. Siden 2003 har messen vokst med ca. 300 % i utleide utstillingsareal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *