Caravan Salon Dusseldorf 2016

Caravan Salon er verdens største messe for bobil og campingvogn 2016.

Caravan / Bobil Salon Dusseldorf 27.08 – 04.09.2016

Bobil messe 2016

I 2015 utvidet messen utstillingsområdet til 190 000 kvadratmeter. Totalt har messen rundt 580 internasjonale utstillere, som viser frem over 1 900 modeller – alt fra mini-campingvogner til luksus – bobiler. Messen finner sted årlig og har et stort utvalg av campingutstyr og teknisk tilbehør, samt gir informasjon om mulige reiseruter over hele verden.
Caravan Salon Dusseldorf 2016

Caravan Salon Dusseldorf 2016 – Messen tilbyr et rikholdig produktspekter innenfor temaet reise, de nyeste modellene og trendene og spesialtilpasset tilbehør. Caravan Salon er delt inn i følgende hovedkategorier: bobil og camping, teknisk, tilbehør til camping og turisme. Videre finnes det et friområde som dekker produktene som ikke faller under hovedkategoriene.

Caravan Salon er en messe man kan oppleve med alle sanser. Her finnes det bl.a. en kino, som viser noen av verdens mest spektakulære bilturer, og det tilbys et allsidig program for både store og små. I tillegg finnes det flere konkurranser hvor man kan vinne flotte premier.Caravan Salon Dusseldorf

Særskilt for denne messen er CARAVAN CENTER. Den utgjør hvert år den største parkeringsplassen i Europa med sine 2 000 parkeringsplasser direkte ved messeområdet, og er en opplevelse for campingentusiaster fra hele verden. Hver kveld under messen er det duket for musikk, underholdning og sosialt samvær i det store festteltet på området.

Til messens hjemmeside (på engelsk)

center636

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *