Bobil Leie Trondheim

Bobil leie Trondheim

Bobilutleie Trondheim flyplass – Værnes flyplass. Nå kan du enkelt og trygt leie bobil i Trondheim. Vi finner billigste og beste bobil til din bobilferie! Med en befolkning på 193 000 er Trondheim Norges tredje største by.

Trondheim har flere attraksjoner som hvert år er blant de best besøkte i Trøndelag. Nidarosdomen midt i sentrum er et imponerende.

bobil leie stavanger

Bobil Leie Trondheim

Leie av Bobil Trondheim, Norge. Bobil og campingferie i en bobil er den behageligste og mest fleksible ferieformen du kan velge. Kjøregleden i en bobil er langt større enn ferie med campingvogn, og alle fasiliteter er finnes rundt deg hele tiden! Alle bobiler i Trondheim er godt utstyrt. Du kan også velge ulike tilleggspakker. Bobilene leies ut reiseklar, du trenger kun å pakke dine personlige eiendeler i bobilen.

Leie av bobil i Trondheim, Stavanger, Oslo eller Grimstad. Søk Her!

Overnatting og hoteller i Trondheim, Norge.

I Trondheim, Norge finnes en rekke ulike overnattingssteder i forskjellige prisklasser Mange billige og gode alternativer. Det er ikke alltid det klaffer med å få utlevert bobil akkurat den dagen dere kommer frem. Derfor lønner det seg å se tilbudene ved hotellene i Trondheim, Norge her.

I Norge kan du i utgangspunktet overnatte hvor som helst med bobilen din. Men det forutsetter at du tar hensyn til skilting på stedet. I tillegg må du få eiers samtykke på privat grun. Det er tillatt å overnatte på rasteplasser i Norge, men husk på at du kan stå der i maks ett døgn. Bobilparkering Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag

 

Trondheim lufthavn
VisitTrondheim

Trondheim

Trondheim

  1 kommentar til “Bobil Leie Trondheim

  1. Good Morning. We are interested in hiring your motorhome in June 2016. If possible the last 2 weeks of June: 20.6. – 4.7. or 13.6. – 26.6. Would that be possible and what would it cost? Thank you for answering. Greetings from Switzerland. Susan Brouwer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *